Nyheter & erbjudanden

Klicka för att komma till får sida på FacebookHär nedan kommer vi annonsera om vad som händer här på varvet. Nyheter och erbjudanden som vi hoppas kan bli nyttiga och intressanta för er att ta dela av. Nyheterna kommer med automatik att även presenters på vår Facebooksida. Följ oss på Facebook! Om du vill ha våra nyheter i ditt Facebook-flöde så är det bara att besöka vår Facebook sida och ge den ditt gillande.

Den finner du här>>>


Vänner! Semestern tog slut sååå snabbt och här vart det bums fullt upp. Kom ihåg! Vill man få något gjort, då ska man vända sig till den som har fullt upp.

Kunder, leverantörer och andra vi känner! Vi passar på och hälsa er alla en skön sommar samtidigt som vi meddelar att vi nu stänger för semester. Vi öppnar åter den 17 augusti. Välkommen åter!

Vänner, leverantörer & kunder! Nu är faktiskt Midsommarveckan här. Vi passar på och hälsar er Glad Midsommar, samtidigt som vi påminner om att vi har stängt på Midsommarafton och öppnar åter på måndag. Ha nu en skön helg!

Vänner! Vi kan stolt berätta att vi samarbetar med ServiceCenter Östermalm, när det gäller lackkonservering från Ceramic Pro. Det bästa som finns för din bils lack! En världsledande produkt och tjänst. Önskas sådan så förmedlar vi gärna jobbet!

Vänner, leverantörer & kunder! - vi passar nu på och tackar för ett gott samarbete hittills under årets första halva. Detta trots den utmaning vi alla haft!  Hoppas ni får en härlig Nationaldagshelg!

Vänner! Nu har vi äntligen en ny superfräsch hemsida på gång. Vår helt nya plattform för information och marknadsföring är alltså snart verklighet.
RSS till Facebook...

Vänner, boka gärna däckskifte så snart som möjligt. Det är ju onödigt på alla sätt att nöta på dubbarna i då de inte behövs.

Läs mer, dela & tagga gärna den du vill påminna... cool